Welkom

Welkom iedereen bij TEDA vzw. We zijn een associatie van gedreven en gepassioneerde mensen in dans en opleiding. Onze aandacht gaat vooral uit naar de 10 ballroom dansen (5 standard en 5 latijnsamerikaanse dansen). TEDA staat open voor elke leeftijd, elk niveau, en is toegewijd om dansers, leraaren en juryleden te begeleiden naar een niveau om meer inzicht en kennis op te doen.

Ook wij nemen onze voorzorgen tegen Covid 19. Samen met  Danssport Vlaanderen en samen met de sportdienst van Machelen zorgen wij ervoor dat alle regels worden nageleefd.  

Onze missie

TEDA, opgericht in 2018, naar het idee om alle enthousiaste, toegewijde mensen voor koppeldans samen te brengen, is een erkende dansacademie die training op een kwalitatief, professioneel niveau garandeert. TEDA is in de eerste plaats een plek voor iedereen, zonder onderscheid tussen cultuur, afkomst en religie. TEDA is een plek waar de praktijk, de theorie van koppeldans tot zijn volle te komen. Het aanleren van de juiste technieken hangt hier nauw mee samen. Of het nu gaat om fysiek, atletisch, cultureel, intellectueel, disciplinair of sociaal-recreatief, TEDA wil alle voordelen bieden die de studie van deze danssport oplevert. Iedereen is welkom!